Bestelling en levering

Toen de wereld in de eerste maanden van 2020 tot stilstand kwam door de Coronacrisis, werd de waarde van kunst nog maar eens benadrukt. Mensen brachten meer tijd door in huis, waardoor het belang van een fijne, persoonlijke en sfeervolle inrichting steeds groter werd.

Waar fysieke winkels massaal de deuren sloten, werd online winkelen nóg populairder dan het al was. Een interessante & uitdagende tijd voor kunstenaars, want kunst werd vóór de Coronacrisis toch nog het meest in fysieke winkels verkocht.

Zo ontstond Stylish Metals, de online winkel die kunstenaars & kunstliefhebbers samenbrengt. De plek waar metalen muurkunst tot leven komt.

Metalen muurdecoratie van Stylish Metals: Puur, uniek en eerlijk
Ons online atelier wordt gevuld met verschillende kunst van kunstenaars over de hele wereld. In samenspraak met de kunstenaars bepalen we eerlijke prijzen voor hun unieke kunst. Om die eerlijke prijzen ook voor jou te garanderen, laten wij de muurdecoratie direct vanaf onze partners naar jouw adres versturen. Hierdoor kunnen de levertijden variëren van 3 tot 20 werkdagen. Maar: zo draait het productieproces wél volledig bij de partner en zijn capaciteiten, waardoor we geen onnodige kosten maken en door hoeven te berekenen.

Altijd GRATIS verzending

De kosten die onze partners rekenen voor het verzenden van uw bestelling nemen wij voor eigen rekening. Al onze producten worden dus tegen €0,- verzendkosten bij u thuis afgeleverd. Hiervoor is geen minimale bestelbedrag nodig. 

Volg je bestelling

Zodra uw bestelling is geplaatst kunt u na een paar dagen uw bestelling eenvoudig volgen. 

Klik hier om uw bestelling te volgen >>

Vragen over uw bestelling?

Heeft u vragen over uw bestelling? De kans is aanwezig dat u niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina om te checken of uw vraag daar tussen staat.