Over ons

Stylish Metals

Over metalen muurkunst & ons ontstaan

De kracht van kunst
Van je huis je eigen plek maken, draait voor een groot deel om het interieur. Stoelen, banken en tafels zijn dan ook de basis van iedere woning. Daarna komt kunst. Een typisch gevalletje ‘last but not least’. Want een huis zonder kunst is als een mens zonder ziel.

Metalen muurkunst
Met muurdecoratie voeg je persoonlijkheid, gevoel en sfeer toe in huis. Moet die decoratie dan bestaan uit klassieke, moderne of juist simpele schilderijen? Dat kan, maar heb je metalen muurkunst al eens overwogen? Metalen muurdecoratie verovert een steeds belangrijkere positie in de kunstwereld. De sierlijke 3D-designs maken niet alleen een luxe indruk, de unieke kunststukken passen ook nog eens perfect bij zo goed als ieder interieur.

Het ontstaan van Stylish Metals
Toen de wereld in de eerste maanden van 2020 tot stilstand kwam door de Coronacrisis, werd de waarde van kunst nog maar eens benadrukt. Mensen brachten meer tijd door in huis, waardoor het belang van een fijne, persoonlijke en sfeervolle inrichting steeds groter werd.

Waar fysieke winkels massaal de deuren sloten, werd online winkelen nóg populairder dan het al was. Een interessante & uitdagende tijd voor kunstenaars, want kunst werd vóór de Coronacrisis toch nog het meest in fysieke winkels verkocht.

Zo ontstond Stylish Metals, de online winkel die kunstenaars & kunstliefhebbers samenbrengt. De plek waar metalen muurkunst tot leven komt.

Metalen muurdecoratie van Stylish Metals: Puur, uniek en eerlijk
Ons online atelier wordt gevuld met verschillende kunst van kunstenaars over de hele wereld. In samenspraak met de kunstenaars bepalen we eerlijke prijzen voor hun unieke kunst. Om die eerlijke prijzen ook voor jou te garanderen, laten wij de muurdecoratie direct vanaf onze partners naar jouw adres versturen. Hierdoor kunnen de levertijden variëren. Maar: zo draait het productieproces wél volledig bij de partner en zijn capaciteiten, waardoor we geen onnodige kosten maken en door hoeven te berekenen.

De metalen muurdecoratie in onze online winkel is in veel gevallen uniek, of kan op maat gemaakt worden. Het kan dan ook zijn dat sommige muurkunst maar beperkt leverbaar is. Wij hebben namelijk géén machines in dienst ;-).


Vragen & service

Heb je vragen over onze muurdecoratie, stel ze dan gerust aan een van onze specialisten via info@stylishmetals.nl of ons contactformulier. We geven binnen 24 uur antwoord op je vraag.

 

Bedankt dat je meer hebt willen lezen over de opkomst van metalen muurkunst en het ontstaan van ons platform. Tijd om jouw metalen muurdecoratie in huis te halen? Sla je slag in ons online atelier!