Ruilen en retourneren

Wij hanteren een 14-dagen retourbeleid, dat houd in dat u tot 14 dagen na het ontvangen van uw product(en) een retour aanvraag kunt doen. 

Om in aanmerking te komen voor retournering moeten de artikelen in dezelfde staat verkeren als dat u ze heeft ontvangen: ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Daarnaast vragen wij u het bestelnummer mee te sturen bij uw aanvraag.

Om een retournering te starten kunt u contact met ons opnemen via info@stylishmetals.com. Als uw retourzending wordt geaccepteerd, sturen we u een retourlabel en instructies toe over hoe en waar u uw pakket moet verzenden. Omdat wij de verzendkosten voor eigenrekening nemen, zijn de retourneringskosten voor de klant. Artikelen die worden toegestuurd zonder retour aanvraag worden niet geaccepteerd. 

Voor eventuele (retour)vragen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice via info@stylishmetals.com of onze contact pagina. 


Schade en problemen
Controleer uw bestelling altijd bij ontvangst en neem onmiddelijk contact met ons op als het artikel kapot, beschadigd is, of als u het verkeerde product heeft ontvangen. Zo kunnen wij u direct verder helpen en zoeken naar een passende oplossing.


Uitzonderingen/ niet-retourneerbare artikelen
Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Bij Stylish Metals zijn dit enkel aangepaste producten, hierbij gaat het om gepersonaliseerde producten of producten die op maat zijn gemaakt op aanvraag van de klant. Heeft u vragen over een specifiek artikel, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Helaas kunnen we geen retourzendingen ontvangen van cadeaubonnen accepteren.


Ruilen 
De snelste manier om een product om te wisselen is: na de acceptatie van uw retour aanvraag het artikel dat u in bezit heeft retour te sturen en het gewenste artikel opnieuw te bestellen via onze webwinkel. U moet hier dan een afzonderlijke aankoop doen, het geld van uw retour zending wordt direct na ontvangst teruggeboekt middels de oorspronkelijke betaalmethode.


Restituties 
We stellen u op  de hoogte zodra we uw retourzending hebben ontvangen. Na inspectie laten we u weten of de terug betaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd wordt uw aankoop bedrag automatisch teruggestort via uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.